SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark

Om annoncerne

De annoncer du ser på SommerhusAnnoncer.dk er indrykket af private, som ønsker at annoncere udleje ellr salg af deres sommerhus.

Du skal være opmærksom på at du ikke lejer eller køber sommerhuset gennem SommerhusAnnoncer.dk men direkte af den der har oprettet en annoncen på vores site.

SommerhusAnnoncer.dk fungerer dermed kun som et annoncested og har altså ikke noget med selve udlejningen eller salget at gøre.

De oplysninger der er angivet om sommerhusene i annoncerne, er angivet af annoncøren. Vi har ikke beset sommerhusene og kontrollerer IKKE oplysningerne.

Du bør altid få bekræftet oplysninger som er af væsentlig betydning for dig, når du kontakter annoncøren.

Vi påtager os ikke noget ansvar for rigtigheden af oplysningerne. Det er den enkelte annoncørs ansvar at disse er korrekte.

Oplever du en annonce med urigtige eller vildledende oplysninger, hører vi meget gerne fra dig, da vi naturligvis ikke er interesseret i at have annoncer på siden, der ikke er korrekte.

Der tages forbehold for fejl.

Om privat udlejning
Mange sommerhusudlejere vælger at leje ud selv i stedet for at benytte et sommerhusudlejningsbureau, for at spare den dyre provision, som mange udlejningsbureauer opkræver.

Dermed bør du også som lejer kunne leje billigere i forhold til leje gennem et bureau, da udlejer har færre omkostninger til formidling af lejen.

Når du skal leje sommerhuset, aftaler du alt vedrørende lejen, direkte med ejeren. Du bør derfor altid bede om en lejekontrakt hvor alle vigtige detaljer vedrørende lejemålet er beskrevet.

Udlejningen er en aftale direkte mellem dig og udlejer. Korrekt opfyldning af aftalen er ikke vores, men udlejers ansvar.

© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2020 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer