SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Midtjylland » Gjern » Sommerhus ID: 327

Dayz Søhøjlandet (DanParcs) 8 Pers Sommerhus

Annonce ID:327
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:05-07-2011
Sted:Gjern
Område:Midtjylland

Personer:8
Soverum:4
Størrelse:106 m2
Grund:200 m2
Bygget år:2007

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Vis kalender for dette sommerhus
Kontakt


Flot 2-etages luksus hus placeret på dejlig naturgrund med store udvendige terrasser. Inklusive i lejen er masser af gratis aktiviteter såsom badeland, klatrevæg, sportshal, børneunderholdning og meget mere. Samt gåafstand til golfbaner, mountainbike, helårsski, hesteridning og mange andre sjove aktiviteter. Huset er flot indrettet, sauna, spa og brændeovn. I alt 106 m2, 4 soveværelser med plads til 8 personer. Dejlig opholdsstue med udgang til stor sydvendt terrasse, stort flot køkken med alt i hårde hvidevarer, 2 badeværelser og trådløst internet. Skal opholdet være helt i særklasse, skal I bo i dette nye luksus hus.

Aktiviteter i området:

Trods den skønne natur omkring Søhøjlandet som ligger midt i de fredede Gjern Bakker er der mange andre ting at gøre når du er i området. Her er lidt muligheder for at udvide feriehorisonten, til stor glæde for modige og eventyrlystne gæster.

I badelandet finder I bl.a. en 56 m lang vandrutchebane med lys og lydeffekter, der sikkert får det til at kilde i maven. Der er noget for både vandhundene og for dem som ønsker at slappe i form af det varme og boblende spabad, som masserer ømme muskler. Til de små gæster er der et varmt børnebassin, de kan lege i. På stedet findes desuden mange andre gode aktiviteter for hele familien, som kan tilkøbes til særdeles gunstige priser. I kan bl.a. prøve bueskydning, klatrevæg, leje cykler og i sportshallen kan I reservere baner og spille badmintion, squash eller tennis dette er betalingsfrit.

Som noget meget utraditionelt har I mulighed for at stå på ski året rundt på den udendørs 7500 m2 store kunstige skibakke.

Golfbaner i området

Tæt ved husene finder I 9- og 18-hullers golfbaner
Ikke langt fra ferieområdet ligger den lille hyggelige by Gjern. I Gjern er der ca. 1800 indbyggere og byen byder på forskellige service- og dagligvareforretninger.

• Søhøjlandet Golf Resort - 18 huller - afstand 200 meter
• Dayz Golf - 9 huller pay/play - afstand 200 meter
• Silkeborg Golf Club - 18 huller - afstand 10 km
• Hammel Golf Klub - 18 huller - afstand 12 km
• Markusminde Golf Club - 18 huller - 18 km
• Himmelbjerg Golf Club - 18 huller + 9 hullers pay/play - afstand 29km

BillederHjemmeside:
http://www.seeus.dk

Kontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer