SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Sønderjylland » Højer » Sommerhus ID: 269

Det dejligt feriehus i det sydvestlige hjørne af Sønderjylland

Annonce ID:269
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:22-12-2010
Sted:Højer
Område:Sønderjylland

Personer:5
Soverum:3
Størrelse:90 m2
Grund:1100 m2
Bygget år:1952

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Kontakt


På en havegrund lige i udkanten af den smukke marskby Højer ligger dette hyggelige, ældre, 2- plans feriehus i sten, bygget i 1952 på en 1300.m3. stor grund, og total modemiseret i 2006 med bl. nyt badeværelse og møblement. Til huset hører overdækket terasse med et udekøkken samt gril, havemøbler og stor sandkasse.Fra huset er der udsigt til diget i marsken.

Indvendigt er der trægulve samt malede vægge. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme, køkkenet er bl.a. indrettet med varmluftovn. Den lyse sture er indrettet med TV danske og tyske programmer samt stereoanlæg med Cd-afspiller. På 1.sal er der 2 gode soverum. Et soverum med en dobbeltseng med sengelinne på, og et soverum med to enkeltsenge med sengelinne på,der er en baneseng med sengelinne, samt en høj banestol til rådighed. Reposen er der opstilet en køjerseng med sengelinne på.

Huset opvarmes med naturgas.


Området byder på mange muligheder for såvel naturelskere, lystfisker og jægere samt for dem der blot ønsker at slappe af ved vadehavets friske luner.


Der er også mulighed at samle Østers i Vadehavet. fra september til apri kan i spise de Østers i har samlet i Vadehavet.


Men i juni, juli, august, skal i ikke spise de Østers fra Vadehavet.

- Huset ligger også tæt ved Sluserne, ca 2500 meter til lystbådehavnen i Højer, med Vidåen samt Vidåsluse med saltvandssøen hvor der er rige muligheder for at opleve fuglelivet hvor der i løbet af kun en halv time lige før solnedgang, samles op til 1 mill. stære fra alle verdenshjørner for at opføre en helt enestående "Luftdans" i himmelrummet- den såkaldte SORT SOL. Det er en af landets abslout største naturoplevelser som betager alle. Foråerts store stæreflokke ses fra Marts til første halvdel af April. Efterårets flokke ses fra begyndelsen af September til midten af November. Stærene giver deres flyveopvisning fra ca. 1 time før til en time efter solnedgang.


Billeder


Hjemmeside:
http://feriehuset.web.surftown.dk/huset.html

Kontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer