SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Fyn og Øer » Martofte » Sommerhus ID: 684

Unikt charmerende sommerhus i første række

Annonce ID:684
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:10-04-2015
Sted:Martofte
Område:Fyn og Øer

Personer:4
Soverum:1
Størrelse:38 m2
Grund:880 m2
Bygget år:1961

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Vis kalender for dette sommerhus
Kontakt


Charmerende nyrenoveret sommerhus beliggende i aller første række på en høj vestvendt skrænt med havudsigt ved Bogensø på Nordøstfyn. Der er 15 meter til skrænt. Nedgang til dejlig sandstrand med badebro, er 2 huse længere henne. Fra hus og grund er der panorama udsigt til indsejlingen til Odense Fjord, Dalbybugten, Langø og Hasmark.Sommerhuset er nyrenoveret og består af køkken, stue, toilet med håndvask, udestue og et 2 personers soveværelse med mulighed for 2 ekstra mindre opredninger i stuen. Der er brusebad i tilstødende bygning. Sommerhuset er svenskrødt og bygget i træ med parket gulve og er indretttet i smagfuld beach-house stil med masser af plads til både hygge og underholdning. Der er et stort fladskærms tv. Køkkenet er åbent mod spise-/opholdsstuen og bl.a. udstyret med ovn, komfur, kaffemaskine osv. Opholdsstuen har brændeovn. Der er privat parkering på grunden. Den delvise overdækkede terrasse har havegrill.
Haven er vestvendt og ugenert, og der er statistisk set flere solskinsdage ved Bogensø end gennemsnittet, pga. af de specielle klimaforhold.Man kan vælge at slappe af og nyde solnedgangen i husets hyggelig udestue med afslappet lounge-stil og hængekøje. Der er unikke muligheder for gåture, cykling, windsurfing, kitesurfing, kajak, fiskeri og ren afslapning.
Sommerhuset ligger ca 9 km fra feriebyen Kerteminde og det naturskønne område Fyens Hoved.

Max antal personer: 2 voksne
Billig udlejning, eksl. forbrug
Højsæson 3000,-
Lavsæson 2500,-

Mod ekstrabetaling på 500 kr kan en madras dog stilles til rådighed til et barn. Gebyret pålægges på grund af ekstra udgifter til vand og afløb.
Evt. SLUTRENGØRING 500kr.

BillederKontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer