SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Sønderjylland » Rømø » Sommerhus ID: 125

VINTERFERIE I NYRENOVERET WELLNESSSOMMERHUS TIL 10 PERSONER. 2399 KR. PR. UGE I UGE 7 OG 8. SOMMERHUS VED VESTERHAVET I KONGSMARK PÅ RØMØ.

Annonce ID:125
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:09-08-2009
Sted:Rømø
Område:Sønderjylland

Personer:10
Soverum:4
Størrelse:108 m2
Grund:2506 m2
Bygget år:1984

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Vis kalender for dette sommerhus
Kontakt


I meget rolige omgivelser - på en lyngbevokset grund med lægivende træer - ligger dette unikke sommerhus opført i træ med nyt stråtag. Stor øst-, syd- og vestvendt terrasse på over 50 m², hvor stengrillen kan anvendes flittigt. I 2009 er huset renoveret totalt - til en anderledes arkitektonisk perle. Indretningen er holdt lyst i hvide, grå, sorte og brune nuancer - som kontrast til og i respekt for Rømøs klare og lyse grønne, blå, lilla, røde, orange og gule farvepalet. I bydes alle moderne bekvemmeligheder for et dejligt ferieophold i dette velisolerede sommerhus - uanset årstiden.


Den med køkkenet kombinerede opholds- og spisestue er indrettet med komfortable lædermøbler, klinkegulve med gulvvarme, centralt placeret brændeovn, energibesparende varmepumpe, full HD-fladskærms-TV med 8 digitale danske kanaler (medbring gerne eget CAM modul og kort for flere kanaler), parabol, DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Det flotte rustikke køkken er udstyret med varmluftsovn,

FULL HD LED TV OG DVD-AFSPILLER I STUEN OG PÅ ALLE VÆRELSER.

induktionskogeplader, 3-funktionsmikroovn, opvaskemaskine, køle/fryseskab samt gulvvarme og klinker.


De tre separate soveværelser i stueetagen er alle med trægulve og dobbeltsenge med luksus boksmadasser. I to af værelserne kan dobbeltsengene nemt adskilles til hver to enkeltsenge. Et gelænder fra gulv til loft omgiver den store legehems på 1. salen. Herfra er der frit udsyn over den åbne opholds- og spisestue med frilagte hanebånd, loft til kip og rytterlys (tagvinduer i rygningen). Rytterlyset giver flotte lysindfald i såvel stue og hems som soveværelset på 1. salen - her er der en fantastisk mulighed for at kigge stjerner fra to dobbelte luksus boksmadrasser. Der er full HD LED-TV med 7 valgfri digitale kanaler på alle værelser og DVD-afspiller over alle senge.


To badeværelser med fliser og gulvvarme. Det ene er indrettet med wellness-dampkabine med lys- og aromaterapi. Det store badeværelse har bruseniche, et 2 personers spabad med regulerbar luft- og vandmassage,

GRATIS INTERNET, STOR TRAMPOLIN, GYNGER OG OVERDÆKKET SANDKASSE.

lysterapi samt direkte adgang til en stor sauna til 6-8 personer. Derudover forefindes vaskemaskine og tørretumbler.


Stor trampolin, gynger og overdækket sandkasse til børnene. Husets gæster tilbydes gratis trådløs internetforbindelse (medbring egen PC). Wellnesshuset er placeret i Danmarks største Nationalpark og UNESCO verdensnaturarvsområdet Vadehavet - centralt på Rømø med korte gå-, cykel og køreafstande til verdens bredeste badestrande og Vesterhavet eller det fantastiske Vadehav på øens østside - Europas største spisekammer for trækfugle. Huset er ideelt til flere familier eller vennepar, og to hunde er tilladt. Vær dog opmærksom på, at hunde aldrig må løbe frit, da området har et rigt fugleliv, mange harer og rådyr samt græssende kreaturer.

Ingen udlejning til ungdoms- og mandegrupper!

SE OGSÅ: "SOMMERHUS VED VESTERHAVET I KONGSMARK PÅ RØMØ. STILFULDT LUKSUSPOOLHUS TIL 14 PERSONER."
SØG PÅ HUS NR. 121.

Ejer kan kontaktes på mobil 23 90 61 60.

Billeder
Kontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer