SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Vestjylland » Thyborøn » Sommerhus ID: 707

Thyborøn første række

Annonce ID:707
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:03-01-2016
Sted:Thyborøn
Område:Vestjylland

Personer:5
Soverum:2
Størrelse:145 m2
Grund:2500 m2
Bygget år:1986

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Kontakt


50 menter fra og med direkte adgang til Vesterhavet. Alt er nyistandsat. To plan på 145m2 + 25m2 garage. Overetagen med stor opholdsstue og køkken samt stort værelse. Stueplan er med stort soveværelse, badeværelse og spabad, entre’, bryggers og Sauna. Soveplads til 5 personer. Der er to terrasser.

Et meget flot og velbeliggende feriehus i Thyborøn

Huset er bygget i 1987. Alt er nyistandsat. To plan på 145 m2. Overetagen med stor opholdsstue og køkken. I stuen er der brændeovn, tv, video, radio og cd afspiller. Køkkenet er veludstyrret med komfur, ovn, opvasker, køleskab og fryseskab. Derudover et stort værelse med to enkeltsenge.

Thyborøn - Vestjyllands bedste badestrand

Fra huset er der direkte adgang til Vesterhavet (50m bestående af dige med marehalm og en bred hvid sandstrand). Stranden er afskærmet af tanger og høfder, samt små klitter. Vandkvaliteten er god, hvilket det Blå Flag også vidner om.Thyborøn ligger på toppen af en smal tange - lige mellem Vesterhavet og Nissum Fjord - i den nordlige del af Vestjylland. I den hyggelige ferieby finder I en stor fiskerihavn, en stemningsfuld marina, gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder og mange interessante attraktioner.


BillederHjemmeside:
http://www.123hjemmeside.dk/ferieboligthyboron/665...

Kontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer