SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Vestjylland » Thyborøn » Sommerhus ID: 83

Thyborøn i 1. række til Vesterhavet

Annonce ID:83
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:12-07-2009
Sted:Thyborøn
Område:Vestjylland

Personer:5
Soverum:2

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Kontakt


Et meget flot og velbeliggende feriehus i Thyborøn 50 menter fra og med direkte adgang til Vesterhavet. Alt er nyistandsat. To plan på 145m2 + 25m2 garage. Overetagen med stor opholdsstue og køkken samt stort værelse. Stueplan er med stort soveværelse, badeværelse og spabad, entre’, bryggers og Sauna. Soveplads til 5 personer. Der er to terrasser.


Boligens indretning

Huset er bygget i 1987. Alt er nyistandsat. To plan på 145 m2. Overetagen med stor opholdsstue og køkken. I stuen er der brændeoven, tv, video, radio og cd afspiller. Køkkenet er veludstyrret med komfur, ovn opvasker, køleskab og fryseskab. Deruover et stort værelse med to enkeltsenge.
Stueplan er med stort soveværelse, der i er indrettet med to enkeltsenge, en barneseng og gaderobeskabe. Badeværelse med spa. Entre’, bryggers og sauna.
Der er to terrasser.

Thyborøn - området

Fra huset er der direkte adgang til Vesterhavet (50m bestående af dige med marehalm og en bred hvid sandstrand). Stranden er afskærmet af tanger og høfder, samt små klitter. Vandkvaliteten er god, hvilket det Blå Flag også vidner om.
Thyborøn ligger på toppen af en smal tange - lige mellem Vesterhavet og Nissum Fjord - i den nordlige del af Vestjylland. I den hyggelige ferieby finder I en stor fiskerihavn, en stemningsfuld marina, gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder og mange interessante attraktioner.


BillederHjemmeside:
http://www.123hjemmeside.dk/ferieboligthyboron/

Kontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer