SommerhusAnnoncer.dk - Sommerhus i Danmark
Forsiden » Sønderjylland » Vorbasse » Sommerhus ID: 159

Plads til alle - I ren luxus 15 km fra Legoland/Lalandia

Annonce ID:159
Annoncetype:Udlejes
Indrykket:04-01-2010
Sted:Vorbasse
Område:Sønderjylland

Personer:32
Soverum:13

Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
Kontakt


“ Nebelgård “
- unikt feriedomicil i landlige omgivelser.

Ønsker I at opleve en ferie i oprindelige omgivelser på et dansk landsted? Og det sammen med hele den store familie eller med vennekredsen? Denne drøm kan gå i opfyldelse på vores mondæne landsted “ Nebelgård “.

Den tidligere avlsgård fra 1850 er blevet totalrenoveret i 2008/2009 så den gamle lade, stalde, høloft og roekammer i dag fremstår som en unik feriebolig med alt hvad hjertet begærer.

De 950 m2 tilbyder ubegrænsede muligheder. Her er en stor afdeling med swimmingpool med vandrutschebane, spabad og sauna. Aktivitetsrum med bordtennis, playstation, bordfodbold samt diverse spil. Udover dette en minibiograf, selvfølgelig indrettet med biografstole og storskærm.


Den store lade på 200 m2 er indrettet som opholdsrum med et langbord til alle husets gæster. Derudover flere sofagrupper, et billardbord og en 50” fladskærm. Køkkenet er indrettet i det gamle roekammer og er fuldt professionelt udstyret med 8 kogeplader, 2 ovne, 2 køleskabe, 1 fryseskab samt 2 opvaskemaskiner mm. Staldbygningerne er indrettet med dobbeltværelser, badeværelser og sofaområde med panoramavindue. Endvidere er der et grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler.

“ Nebelgård “ ligger i et stille og roligt område, hvor der er gode muligheder for at gå skønne ture i naturen. Tilhørende er en stor naturgund med sø, hvor I kan opleve et rigt dyre- og fugleliv.

Kort sagt, en prægtig feriebolig i ren og uspoleret natur.


Se alle billeder på nebelgaard.com

Kontakt 26 11 30 19

BillederHjemmeside:
http://www.nebelgaard.com

Kontakt Rapportér denne annonce som upassende eller fejlagtig
© SommerhusAnnoncer.dk 2009 - 2018 · Persondata politik · Om annoncerne · Nye sommerhusannoncer